• Adres: Reeweg 79, 3343LG Hendrik-Ido-Ambacht
  • Openingstijden Wo - vr 9:30 - 16:00

Lucrasoft’s jaarlijkse kerstpakket weggeef-actie

Ook dit jaar doet ICT-bedrijf Lucrasoft weer mee aan de kerstpakket weggeef-actie. “Traditiegetrouw geeft Lucrasoft al zijn medewerkers een kerstpakket. Sinds een aantal jaar krijgt elke werknemer niet één maar twee kerstpakketten; eentje voor zichzelf en eentje om weg te geven aan iemand die het goed kan gebruiken, aan iemand die zich heeft ingezet voor iemand anders zijn/haar welzijn of die op een andere mooie manier heeft bijgedragen aan de maatschappij, zulks ter boordeling van de medewerker zelf, vertelt Machteld de Rijcke van de Lucrasoft ICT Groep.

Deelcafé “De Buuf “ Naast het weggeven door medewerkers, kiest de activiteitencommissie van Lucrasoft additioneel nog een goed doel om extra kerstpakketten aan weg te geven. Dit jaar is gekozen voor deelcafé “De Buuf”, bestaande uit drie initiatiefnemers Evelyn, Stéphanie en Maartje, 19 vrijwilligers die minimaal 1 dagdeel meedraaien en 9 taart- en koekenbakkers die om de paar weken aan de beurt zijn om iets te bakken.

Deelcafé “De Buuf” is een non-profit huiskamer en staat voor iedereen open. Zij willen met dit café een goede buur zijn voor de ander. Met de vrijwilligers doen ze dit door te drinken, te delen en te doen. Er vinden verschillende activiteiten plaats voor jong en oud, waarbij je zo kunt aanschuiven. Daarnaast staan ze open voor ieders ideeën voor een aanvullende passende activiteit. Hiermee vervult Deelcafé “De Buuf” een sociale en maatschappelijke functie, wat goed past bij de cultuur van Lucrasoft. Naast koffie en lekkernijen bieden zij ook gezelschapsspelletjes, een biljart en een kinderspeelhoek, evenals een ruilbibliotheek. Bezoek voor meer informatie de website www.debuufambacht.nl. Het adres van Deelcafé “De Buuf” is Reeweg 79 te Hendrik Ido Ambacht. De openingstijden zijn op woensdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 16.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer je kaartjes voor

Belly Button Band

21 JUNI BENEFIETCONCERT