• Adres: Reeweg 79, 3343LG Hendrik-Ido-Ambacht
  • Openingstijden Wo - vr 9:30 - 16:00

Over Deelcafé De Buuf

Wie zijn we?

Wij zijn Evelyn, Stéphanie en Maartje, initiatiefnemers van Deelcafé De Buuf in Hendrik-Ido-Ambacht.
De Buuf is ontstaan vanuit ons verlangen om in Ambacht een plek te creëren waar ontmoeten centraal staat en je laagdrempelig even aan kunt komen waaien. Dit alles samen met een lekker bakkie koffie of thee, met een heerlijk stukje taart of koek.

Wat doen we?

De Buuf is 100% non-profit. Onze missie is: een goede buur zijn voor de ander. Samen met onze vrijwilligers doen we dit door te drinken, te delen en te doen. Het Deelcafé is de plek om te ontmoeten, samen te zijn en te delen. Bij De Buuf vinden verschillende activiteiten plaats voor jong en oud, waarbij je zo kunt aanschuiven. Onze huiskamer staat voor iedereen open. Heb je zelf ideeën voor een activiteit, laat het ons weten! 

Al deze activiteiten gaan natuurlijk samen met een bakje (h)eerlijke koffie, thee en lekkers. Ook kun je bij ons aanschuiven voor een klein hapje eten. We gebruiken zo veel mogelijk eerlijke en duurzame producten. Dit doen we vanuit liefde voor mens en natuur en dat proef je. Dat is het ingrediënt dat onze drankjes en gerechten net dat beetje extra meer smaakt geeft! 

We hopen dat je bij ons…

…  de vriend/vriendin ontmoet die je al lang niet hebt gesproken, terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn.

…een plekje vindt om een ochtend ongestoord te kunnen werken.

…gewoon even binnenstapt voor en kopje koffie met een praatje.

In de huiskamer van De Buuf is iedereen welkom en is iedereen gelijk. We zien je snel!

Groetjes, De Buuf

Reserveer je kaartjes voor

Belly Button Band

21 JUNI BENEFIETCONCERT