• Adres: Reeweg 79, 3343LG Hendrik-Ido-Ambacht
 • Openingstijden Wo - vr 9:30 - 16:00

Datum

20 jun 2024

Tijd

10:00 - 12:00

Creacafé

Laat je creativiteit de vrije loop bij het Creacafé van Deelcafé de Buuf! Elke week openen we onze deuren voor iedereen die zin heeft in een middag vol creatieve inspiratie en gezelligheid.

Of je nu een ervaren haakster bent, de fijne kneepjes van het breien onder de knie wilt krijgen, of jezelf wilt verliezen in de glinsterende wereld van diamond painting, het Creacafé is dé plek om je passie te delen en nieuwe technieken te leren. We hebben een scala aan materialen beschikbaar, maar voel je vrij om je eigen projecten en benodigdheden mee te nemen.

Het mooie van het Creacafé is niet alleen het ambacht, maar ook de gemeenschap. Hier kom je samen met gelijkgestemden, wissel je tips en trucs uit, en inspireer je elkaar met nieuwe ideeën. Of je nu een beginner bent die op zoek is naar begeleiding of een expert die zijn of haar vaardigheden wil delen, er is ruimte voor iedereen.

Dus, heb je zin om je handen aan het werk te zetten, nieuwe vrienden te maken en je creatieve horizon te verbreden? Kom dan naar het Creacafé bij Deelcafé de Buuf. Een kopje thee, een gezellige sfeer en eindeloze creatieve mogelijkheden wachten op je!

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reserveer je kaartjes voor

Belly Button Band

21 JUNI BENEFIETCONCERT