Benefiet concert 'Belly Button Band' - vrijdag 21 juni 2024
Benefiet concert 'Belly Button Band' - vrijdag 21 juni 2024 Product description

Op vrijdag 21 juni 2024 organiseert Deelcafé de Buuf een bijzondere avond vol muziek en gezelligheid. De Belly Button Band, bekend van hun energieke en dynamische optredens, zal het publiek trakteren op een repertoire vol klassieke hits van wereldberoemde artiesten zoals Pink Floyd, Tina Turner, U2 en Nederlandse legendes als Anouk en Golden Earring.

Dit benefietconcert is niet alleen een kans om te genieten van fantastische live muziek, maar ook een gelegenheid om bij te dragen aan een goed doel. Alle opbrengsten van de avond zullen worden gebruikt voor Deelcafé de Buuf, een geliefde ontmoetingsplek in Ambacht.

Tickets & Details:

  • Datum: Vrijdag 21 juni 2024

  • Locatie: Deelcafé de Buuf, Reeweg 79, Hendrik-Ido-Ambacht

  • Toegangsprijs: €7,50 per persoon

  • Tijdstip: De deuren openen om 19:30 uur met de start van de show om 20:30 uur.

Kaarten zijn per direct beschikbaar en gezien de beperkte capaciteit wordt aangeraden om niet te lang te wachten met het aanschaffen van tickets. Verzeker je van een plaats en draag tegelijkertijd bij aan de toekomst van Deelcafé de Buuf.

Kom samen met vrienden en familie genieten van een avond vol nostalgie en muziek, en help ons om Deelcafé de Buuf een bruisende toekomst te geven. Voor meer informatie en ticketverkoop kunt u contact opnemen met Deelcafé de Buuf of bezoek onze website.

Subtotaal Totaal Total Due Today Totaal verschuldigd Aankoop